Elias hem

2016-06-07, 15:45 PM – Goin' back to 11-10-22

OBS: Det här är inte en helt ny text som jag vanligtvis brukar skriva, utan en förbättring av min allra första bloggtext som jag någonsin skrev på denna hemsidan. På den tiden hade jag en lillebror, nu har jag två. Den andra heter Svante. Också, vi hade inte flyttat till Klippan än då, men nu har vi det och jag bor här än idag. Ni borde heller inte oroa är om något telefonnummer eller något sånt. Jag var ny på det här, okej! Ni kommer tyvärr inte få något telefonummer :)


Jag har varit så glad och bra. Jag har en hemlighet, men den får ni inte veta om, haha! Jag har en lillebror som heter Malte, och två lillesystrar som heter Emma och Mollie, och så har jag ju såklart också en mamma och en pappa. Ni kanske vill hälsa på mig någon dag. Vi ska flytta till Klippan, och då kanske ni inte vet vilket telefonummer jag har, men det säger jag när vi flyttat. Efter julen är vi i Klippan, för att då har vi säkert hunnit att flytta. Hej då, vi ses någon annan dag!

 

2016-09-16, 15:00 PM

Men hallå där allihopa!! Japp, det är jag Elias. Jag är äntligen tillbaka! Efter tre år, har jag återvänt. Så, har ni saknat mig? Säkert inte. Är det ens någon som läser eller äns går in på min hemsida? Anyways, I don't care! Jag skriver bara detta for fun. Oh man, jag var bara nio sist jag skrev. Kan ni gissa hur gammal jag är nu? Från 2013 till 2016. Japp, tolv år. Haha, så många gamla minnen. Vet ni vad? Jag ska försöka att få 20+ rader denna gången. Det brukade vara mitt mål innan. Men nu ska jag försöka att klå den! Fem rader än så länge. Och tro inte jag har glömt att göra en gåta, som vanligt. smile

Så ja... Ni kanske undrar hur mitt liv har gått eller något sånt? Jo, det går bra. Jag har spelat mycket Steam spel. Om ni vill bli vän med mig på Steam, så heter jag "sλilΞpλilΞ". Ja... Vad ska man skriva nu då..? Ni kanske kan märka att om ni har läst mina tidigare... vad kallas det..? Bloggar? Ja, tror det. Så, om ni har läst mina tidigare bloggar, så kan ni nog märka att jag har blivit betydligt bättre på att skriva. nej venta    lita jag har en lelebror som heder mal-te. JK. cool

Detta är den tolfte raden! Kan nog slå rekordet! Mitt rekord är... eh... Äsch vem bryr sig. OMG!!! Detta är det 6000:de ordet: A B Elias! "Elias!" var det 6000:de ordet här på min blogg!! Jag fick skriva till "A B" för att annars skulle inte "Elias!" bli det 6000:de ordet. Så ja, ni kan nog förstå att jag har skrivit mycket, och nästan inga läser det frown

Förr hade jag skrivit ganska mycket om Minecraft, du vet, 50oG och sånt. Det kommer nog aldrig att bli någon "50oG" för att på den tiden, när jag var mindre, så var jag ett stort fan av STAMSITE. Så hans "thingy-thingy" 90gQ tyckte jag var coolt, så jag vill härma det lite. Men, nja, nu är jag inget fan längre av han, sry STAMSITE. Men faktiskt, så spelar jag Minecraft fortfarande. Inte jättemycket, men ibland. Då och då när jag känner för det eller när jag har så himla tråkigt.

"Vet ni vad TF2 är? TF2 är en förkortning av Team Fortress 2. Det är ett spel för tolv år, men jag kanske kan få det ändå fast jag bara är nio år. Ja, snart tio år är jag ju." Haha, just det. Kom ihåg den tiden. Nu har jag såklart TF2, och gissa hur länge jag har spelat det spelet? Just det! Perfekt! Det kommer att bli gåtan för idag! Ni får tänka ända tills jag skriver nästa gång. Tjugotvå rader!! Vi gjorde det, vänner! NYTT REKORD! Nästa rekord till 30 rader. Tror ni jag kan? surprised

Gåta: Hur länge har Elias spelat Team Fortress 2? (TIPS: Gå in på Steam och kolla på hans profil hur länge han har spelat det)

 

 

2013-11-16, 12:44, på dagen.

Tjena allihopa! Idag hade jag tänkt att göra ett nytt rekord med 20 rader så det är bara för mig att skriva på! :D   

Vet ni vad TF2 är? TF2 är en förkortning av Team Fortress 2. Det är ett spel för tolv år, men jag kanske kan få det ändå fast jag bara är nio år. Ja, snart tio år är jag ju. Om ni vill veta mina favorit musiker så kan jag skriva de.

Mina favorit musiker är: Rainbow Tylenol och Avast Fluttershy's Ass - 20% Cooler Yay Equaliser Edition 10 hours.

It's my favorite music's! Fast musiken som är på ^ vet ni vad den musiken heter? I så fall ville jag veta det, jag tycker den är så bra! Det var därför jag jag sa att det var två favorit musiker. Skicka en vänförfråga till mig så kan vi bli vänner på Facebook och så kan du säga till mig vad den heter, och alltså om du vet vad det är för musik.   ;)

8 rader nu! Jag kanske inte ska ha precis 20 rader utan... Nej, det spelar ingen roll. Fast jag har inte mycket att säga längre så jag ska säga hej då så hej då! Och vänta! Om ni tycker detta är tråkigt att jag inte skriver mera nu, så kan ni väl få en... en... GÅTA!

Här kommer gåtan: Vad är det som jag tycker är äkligt? (Det finns mera än ett svar) kan du hitta alla tre?

* Cola

* Brockoly

* lök

* kött

* lax

* lakris

* mackaron

Lycka Till! :)

 

 

 

2013-10-30, 09:50, på dagen.

Yo! Idag är Malte min lillebror på sjukhuset för han ska kolla sitt hjärta. Och jag ska snart till tandläkaren. Jag har redan har valt nu hur jag ska skriva här vilken månad det är och år och dag så som jag skrivit nu ska jag ha. Alltså 2013-10-30, 09:50, på dagen, eller samma sak fast natten istället för dagen.

Först året sedan månaden sedan dagen sedan klockan sedan om det är natt eller dag. Om ni också skulle ha en hemsida, skulle ni tycka om att få vara Admin då? Det tycker jag, men det skulle vara roligare på Minecraft att vara Admin, men allra mäst Owner för då är man liksom en kung av hela servern, men hur gör man en server då? Det är det jag inte vet hur man gör en :( Fast jag ska säga hej då nu så hej då! :)

 

 

2013-10-29 på dagen.

Hej! Tja! Yo! Hallå! I'm here again! Ni kanske märkte att jag skrev 2013-10-28 "på natten" och 2013-10-29 "på dagen" jo det är för ifall många undrar när jag skriver och jag kommer att skriva vart jag är också som tillexempel om jag hade varit på Lilseberg idag skulle jag skrivit 2013-10-29 på dagen, på Liseberg. Men om jag bara skriver på dagen eller på natten är jag hemma och skriver som jag är nu. www.eliashemsida2.n.nu är inte färdig änu, men kommer kanske ut lite senare på dagen... Vi får se ... Men i alla fall tycker ni att jag ska skriva så här "2013-10-29 14:34" som klockan är nu eller "2013-10-29 på dagen"? Ni kan inte svara här men ni kan svara mig på Facebook, jag heter Elias Mårtensson. Om ni är osäkra vem det är för det finns flera som heter Elias så ska det stå: Elias Mårtensson Prästavångsskolan Broby  Bofinkenskolan. Jag ska också prova att lägga upp videos här så kan ni kolla, men vad vill ni kolla på? Minecraft, spel på silvergames, miniclip, spelo, om mitt liv? Oj! Det ska jag inte! Det ska jag ju ha på www.eliashemsida2.n.nu ju! Eh... Ja eller mera spel och sånt. Om ni rullar ner till 2013-08-10 så är nog det mästa jag här skrivit på hela hemsidan. Där är det 15 rader! Och här ska jag minsann skriva med mera rader! 12 rader fram till denna raden du läser nu. Jaha men det är ändå MYCKET jag har skrivit här nu och jag tänker strax säga hej då.

www.A_B_C_D_E_F_G_H_I_J_K_L_M_N_O_P_Q_R_S_T_U_V_W_X_Y_Z_Å_Ä_Ö.se Nej, bara skojade, det finns ingen sida som heter så, bara är kul att skriva så för att få mera rader! Haha, kul! :D Kan ni inte försöka att gilla mera? SÄG TILL VÄNNER, om de inte redan har gillat förstås. :/ Men jag ska säga hej då nu så hej då!

17 rader!!! (Jag räknar med denna raden) Nytt rekord!!! Slå det! Ouch mina fingrar, de brinner så mycket de skrivit! 18!!!!

 

 

2013-10-28 19:48 på natten.

Yo! Det är STORM UTE!!!! Malte kollar på mig! OMG Det låter som åska, vinden alltså! Min värsta natt i hela mitt liv! Jo ni kanske också undrar varför jag ska ha en till hemsida och vad ska jag ha den till? Jo jag hade tänkt att jag skulle ha en till hemsida där jag berättar om mitt liv för jag kan ju inte ha allt här på denna sidan! Så det är därför jag ska ha en till. Jag och Malte måste göra annat tyvärr men tack för att ni har läst detta fast det inte var så mycket och hej då!

 

 

2013-10-26

Tja! Jag är tillbaka! Ni fick lite lyx för ni fick ju sex dagar! Men jag tänker säga svaret nu, jag tänkte på: Weegee! :D Jag har inte så mycket att säga fast ni kan få en till gåta om ni vill? Säg till era vänner att gilla så kommer en till gåta, okej? Alltså gilla min hemsida, jag hade också tänkt att börja på en ny hemsida. Den ska heta... Eh... www.eliashemsida2.n.nu så ska den heta! Bye!

 

 

2013-10-20

Yo! Malte och Emma kollar på mig nu! För att... Jag vet inte varför. Malte säger: För att... För att... För att... För att... För att du är jätte duktig på att bygga hus! Och Emma säger: Jag gillar Elias, hela tiden! Malte: Jag gillar att bygga hus på Elias Bana (Minecraft menar han). Emma: Jag gillar Elias hela tiden och jag gillar att rita i träden.

Och Elias säger: Och jag gillar att spela! Idag ska jag ge er något roligt som vi inte har haft på länge. Det är dags för... GÅTOR!!!...

Vad tänker jag på nu?

1. Apelsin

2. Minecraft

3. Mitt namn

4. Weegee

5. www.eliashemsida.n.nu

6. ***********

Vilket av dessa är det? Ja, ni får tre dagar på er sedan kommer jag att säga det! Lycka till och Bye bye! :D

 

 

2013-10-14

Yo! Jag är här igen, och det känns som om jag inte har skrivit på JÄTTE LÄNGE men det har jag ju inte. Kolla:

2013-09-17 till 2013-10-14. Om du kollar på 09-17 och 10-14 så om du kollar på 09 och 10 känns det inte så mycket fast om du kollar på båda talen 09-17 och 10-14 så känns det rätt så långt, va? Jag håller fortfarande på med 50oG. Det tar lång tid! Fast jag har inte mycket till att säga och jag måste SPRINGA NU FÖR DET BRINNERRRRWCEFCB

 

 

2013-09-17

Tjena igen! Eh jag skulle också villja säga en sak att igår var jag på skolan och då sa min fröken Eva att det var studiedag imorgon och idag är det imorgon, så jag och mamma gick till skolan men sedan blev vi förvånade. Hela skolan var tom! Mamma trode att vi hade kommit för tidigt och jag trode att det redan hade ringt in. Men båda gissade fel, det var ju studiedag! Så det var det som hände i morse, tänk vilken förvånad mamma när jag kom ihåg att det var studiedag! Thx and bye! Good bajs! :)

 

 

2013-09-17

Tjena! Idag ska jag göra en Minecraft Server och jag kanske säger IP:n (Om du inte vet vad IP så är det Serverns adress så att du kan komma in till den/joina!) men det frå vi se sedan... Men i alla fall så ska jag göra en "GÅTA!" som vissa kanske gillar då hät kommer den och denna gången är den riktigt svårt! (Denna gåtan blir lätt för en som har en server :D)

Om du startar en Minecraft, och det är din, vad kallas du då och om du väljer en kompis och han får också blir samma som du, vad heter han då?

Hoppas att ni klarar den ;) och jag vill också säga att jag vet att jag inte har gjort någonting på Minecraft - 50oG Media men jag försöker ALLT vad jag kan. Men innan jag börjar med den, så måste jag också vara med på YouTube (Bara roligt) för annars vill ju ingen vara där inne så om jag är med på YouTube så kan jag göra reklam för det och om Minecraft och i destruptions kan jag skriva ner min hemsida! :D

Jag måste tyvärr avsluta nu, för jag är på Liseberg, några kommer och ger mig massa tekningar, tack. Haha, nån har ritat mig, hej då! :D

OBS! OM ALLA SOM HAR GILLAT MIN HEMSIDA OCH PRENUMENERAR OCKSÅ, KOMMER JAG ATT SÄGA IP:N!

 

 

2013-08-22

Tjena, Elias Mårtensson här igen! Och i dag är jag inne så om ni är ett fans (Alltså inte riktigt fans men kanske beundrare?) så kan ni chatta med min på Facebook, är inne nu. Eh ... Nu hade jag tänkt att göra mer med 50oG. FAST! Jag kan ju inte bara skriva så här lite, utan att få får ju hitta på något... Jo nu har jag en sak! Jo kom ni ihåg när jag allrig kunde bästema villket man skulle skriva/söka för att komma in på 50oG? Först var det www.50oG@***********Kompisar sedan var det www.50oG@***********/GamePlays.n.nu och sista: www.minecraft@50oGMedia/***********.n.nu Men sen fick det vara nog! Varför kan jag inte bästema mig? VARFÖR?? Men så entligen: www.50og.se Det var det som var bäst, jag tänker inte byta mer nu, men jag tror att vi ska säga hej då här nu så, hej då! {Altså jag ska jobba med 50oG Media}

 

 

 

2013-08-19

Tjena, Elias Mårtensson här! Idag har jag gjort en Let's Play som heter "det roliga äventyret" Och jag har kämpat och lokat hem massa kor i mitt hus. (Det är på Minecraft) Jag kommer att ta över hale min värld gjort av kor och alla får vara med och jag har ... KON ARMÉN!!! Jeey!!! HAHHAHAAHAHAHAH!! Jag kommer ta över allt med mina kor kompisar och har gjort en super cool musik. Den kallar jag för "Slider Battle" men jag har ju så många kor så den vill jag nu att den ska heta "Cow Slider Battle - The Cow Army". Och det var allt för idag mina damer och kosor. Bye! :)

(Alltså fy f*n vad cool musik!)

 

 

2013-08-10

VAD 50OG OCH MINECRAFT ÄR:

50oG: 50oG har fått namnet från mig och har inte förvandlats på något sätt. För i början så gillade jag 50 siffran så jag ville hete det. Men så tyckte jag att 50 var litet så jag ville ha med "o" tyckte att "50o" var coolt. Men efter några dagar så ville jag inte heta det. - Jag måste ha med något mer altså i namnet, aha! g! Och så blev det 50og men det var inte allt, utan jag ville också ha "og" till saker. Jag tänkte och jag tänkte. Till slut så fick jag en lampa i huvet och lyste. - Ja, "o" för "och" och "g" för "godis". Men jag är ju tokig i godis så det ska vara ett stort g. Och det var så 50oG blev till: 50oG = 50ochGODIS. MINECRAFT: Minecraft är ett blockit (ett spel med sällan bara block) spel som bara är gjort av block. Jag kollade på nån som hete Marcus Nyman (STAMSITE) men när jag kollade på en av hans My life in Minecraft videos så visste jag inte att han hete det och var känd. Jag undrade: - Mamma, vad är det för spel? Min mamma kollade upp det. - Det spelet heter Minecraft. sa min mamma. -Jag vill ha det, sa jag. Uhu... sa min mamma. Innan du får köpa det kan du ju testa det. annars slösar vi på pengar. Vi kan ju inte köpa ett spel som vi inte vet vad det är. Så jag fick prova det. Jag trode att man skulle gå med pilarna men det var med W, A, S och D. Oj, vad konstigt, varför ska man gå med dem? tänkte jag. men efter en stund så hade jag vant mig. Jag sa till mamma att nu vill jag köpa det. Och hon gjorde det till mig, för då på den tiden så var jag sju år. - Nu har du det. sa mamma och pussade mig på pannan. OCH DET VAR ALLT SOM JAG VISSTE OM MINECRAFT OCH HUR 50OG KOM TILL. hej då! :)

 

 

2013-08-10

Hej!

Idag är min pappa på kalas och körde dit på morgonen, för det var nog i linhem, jag är inte säker men han sa något om det tror jag. Och idag hade jag entligen tänkt jobba med "Minecraft - 50oG Media" med lite bilder så nu börjar den. Men jag ville också ha lite ... MARÄNG ... nej, men en slags bakrunds färg. Jag är så extremt upptagen med sidan, så jag kommer nog tyvärr inte skriva mer här nu. Jag kanske kommer att ha bloggar där på sidan, men vet ni inte vad 50oG och Minecraft är? Jo det är: se texten åvanför ^

 

 

2013-08-03

Tjena!

Iför-för-görgår så fick jag, Malte och Emma en överraskning och den började på "X". Vi kunde inte komma på vad det var men efter 2-onhalfs veckor så fick vi det. - Det var varkligen dyrt! sa min mamma. När vi såg de den så tappade vi hakorna! - Det...det... ÄR JU XBOX!!! sa jag, Malte och Emma. - Och med Minecraft på! sa Malte. så har vi spelat det, fasst inte så mycket med Malte och Emma. Jo det är jag som gillar den bäst i familjen. Men när Malte och Emma ser att jag spelar så vill dem också spela, det är lite lågiskt? Jaja men iallafall så ska jag spela minecraft (Har spelat Minecraft på Xbox:et en gång, kanske en timma, sedan gått ut en liten stund och till sisst: nu skriver jag på min hemsida och sa spela Minecraft på dator nu!) på datorn och vi ses i nästa "´Tjena" grej (Oh, i know no what's happening!?!) så, HEJ DÅÅ!! :)

 

 

2013-07-29

Tjena! Det är jag igen, det är ju visst, för jag har ju min blogg är och ska säga en sak. Är det någon syllnad mällan det här:  (: - :)? Att göra smailisar på olika holl? Om ni har Minecraft Technic Laucher så kan ni ladda ned ScourgeCraft och där om ni går in på "Multiplayer" (Beror på vilket språk du har i spelet) och där inne finns en öppen server som man frivilligt kan gå in på! :) (OBS!! Du får inte använda "Kappor"!) Holler fortfarande på med min sida www.50og.se. Eh... Öh... NEJ!! Jag glömmde att säga något. Hmm ... Vad var det? ...

------------->       Heeeeeeeej! Det är jag Malte iggen och så då ska vi gå in här och ta väck det lite sten och sånt OOOOOOHHHH Elias! Jag kan inte spela in så länge! -Töm ditt Nintendo då. ;) -Okej!

Och det var en LITEN saga om Maltes broblem när han inte visste vad han skulle göra! Så det var allt jag hade att säga (Ohh, vad var det!?) så, Hej då! :)

 

 

 

 

2013-07-19

Tjena!

 

För några dagar sedan så skulle min mamma Annelie gå till sjukhuset för att vi skulle få en ... BEBES!!! Och nu är hon hema och jag tycker att bebisen ska heta Marcus, Marcus Mårtensson. Det låter väl bra? Och som tur va är att

bebisen blev en kille! Jag har ju inga anndra förslag liksom. Men jag ville inte ha en kille bara för det utan annars om vi hade fått en tjej, så skulle det inte vara jämnt. Och det blev en killa så, fem killar och fem tjejer:

Tjejer: 1. Annelie (Mamma) 2. Emma (lilesyster) 3. Mollie (bebis tjejen) 4. Milla (En grå katt) 5. Mimmi (En svart katt) Så det var tjejerna, nu kommer killarna: 1.Pappa (Nichlas) 2. Elias (Jag) 3. Malte (Lilebror) 4. Meris (En orange katt) 5. Bebisen (Marcus, som jag vill att den ska heta) Så fem tjejer och fem killar. JÄMNT! Och det var allt jag hade att säga i dag och vi ses nån annan gång och, hej då! ;)

 

(Den riktiga Minecraft sidan hete r så här: minecraft@50ogmedia/***********.n.nu ) Kommit ut? -Nej. lite.  Nä men nu är det den RIKTIGA Minecraft sidan heter: www.50oG.se  och nu är det bästemt!  

2013-06-24

Nu är det 32 gillningar här! Hahha yey! Det är såå... GALET BRA! Altså jag sitter här framför min dator och skriver så får jag massor av gillningar! Alla ni som redan har gillat min sida, kan inte ni säga till era kompisar att dem också kan gilla min sida för då kommer jag att göra min SUPER SPECIAL. Jag kommer göra den om jag kanske får 90 gillningar men då gäller det att jag får det. (ELLER 80) Försök också att prenumenera. PPLLZZ! Och om jag får 10 1000 prenumeranter så får ni en SUPER-DUPER-LUPER-YCKDER-SPECIAL! Men jag tror att jag har sakt det innan men prenumenera mycket på min Minecraft sida, OK? Nu ska jag börja jobba med sida och vi hörs i nästa blogg och hej då.

 

 

(Altså vet inte)

Tjena allihopa! Jag vet inte om det är prenumeranter som man gör för att "gilla" min hemsida. Fast det som är gilla säger jag som prenumeranter så jag har: 24 prenumeranter! Ni som kanske har mycket sånt kanske tycker att dt är lite men jag tycker att det är mycket. Tack till alla gillningar! Och tack till att ni prenumerar till min hemsida! ALTSÅ... HELT SJUKT! Jag är inte med i YouTube än men jag kommer. Jag holler på med att göra en Minecraft sida och där kommer jag ha alla mina Minecraft filmer. Om ni har läst 2013-05-19 berättelsen så kan ni inte än komma till 50og@***********kompisar. Det är bara dena sidan jag har ännu, men sedan jag har min Minecraft sida så prenumenera på den mer än denna. Du får prenumenera på dena sidan också men HELST på Minecraft sidan. Min Minecraft sida heter 50oG@***********/gameplays.n.nu . Där kan ni se på let's plays, hur mitt liv fungerar, när jag ska åka nån stans kanske, hur jag spelar in mig i Minecraft, och massa annat. Aa iallafall ska ni få se hur det går och hej då! Ja hej då! Hej då! Hej då sa jag! HEJ DÅ!! >_<

 

 

2013-06-06

Tjena hallå! Det är jag Elias M igen och jag ska bäretta en sak jo det var så här att jag hade fylt år så fick jag en egen mobil. Sony Ericsson hette den. Och jag anvender den jätte mycket. Att göra "Let's Plays med Minecraft och att filma på mitt liv! Jag ska gå och äta mat nu och hej då!  

 

 

2013-06-01

Har ni gissat eller klarat gåtan än? Jag tänker säga svaret nu "HUSET" är det ju. Ni kanske redan visste det men jag säger det för ni kanske inte var HELT säkra på det. Det som jag har öppnat nu är "50oG"Förlåt men jag ska gå till skola så hej då!

 

 

2013-05-31

Hej alla kompisar! För några månader sen fick jag vara med på Facebook! Om ni också är med där kan ju ni chatta med mej! Jag heter Elias Mårtensson ifall ni undrar. ;) OH GAD! Jag andänder sne text eller vad det heter, eller så skriver jag med... MED TJOCK TEXT! Och sisst men inte minst... STRÄK UNDER NAMNEN! Och nu tänker jag anvenda alla tre sårterna och det ser ut så här: Hej! Jag heter Elias Och är 9 år! Vad heter du och vem är du? HÄLSNINGAR ELIAS M. - Det såg väl fint ut? Och vi ska också göra en till sak och det är att vi ska göra en gåtta. Alltså ni ska klara den: Vad är det som kan vara stort lagom eller liten? Vi människor kan vara i det. Den har nåt som har så det inte regnar in. Alla mäniskor känner till det. Vad är det?...

 

2013-05-19

Hej! Idag kommer det att åska! Det var såå länge sen det åskade. Eh... Idag ska vi göra en sak och det är..: GODISAFFÄREN!!!! Varför säger jag godisaffär igentligen? Det är ganska mycket åska här i Klippan och i Broby åskade det inte så mycket om jag minss var det så. Om jag inte har skrivit på länge så är det för jag spelar Minecraft och Skyrim! Skyrim är det bästa men naturligt vis Minecraft också. Ohh, vad mysigt! Jag har min balkong-dörr öppen och så hör jag regnet knasprar på taket och på balkongen. ÅSKA I MAJ!! Är det inte lite konstigt? Det är det nog inte men jag tycker det... Vet inte varför men jag bara får kenslan av att det är konstigt.

"50og@***********kompisar" Om du skriver in det så kommer du till 50oG-Servern! Hej då, vi ses! Oh nu ös-regnar det och... JAG FÅR ONT I HUVEDETTT!!! Men hej då och tack för ni läste igenom allt! Tack Och Hej, Grej! :D 

 

 

2013-05-04

AAH! Entligen börjar det bli vår och sommar. Ah jag kan inte sluta tenka att det strax är här! Iallafall ska jag säga en sak och det är sommar, ja mh, så skulle jag och familjen naturligt vis, ha en jätte djup och stor basseng! Det kommer bli roligt! Ohh jag vill INTE venta!! Jag vet inte om nån annan har kommit på det men jag har kommit på en smailis (Vet inte rikdigt hur man säger det) och den ser ut så här: ;( , det är ju som "AJ! Mitt öggaa!!" Om  ni inte tycker att det var en bra idé så kan ni ju få tenka som ni vill. Men jag tycker ju iallafall det. Kolla RIKDIGT noga på smailisen för att veta licksom hur jag tenker...

 

 

2013-04-26

Hej! Det är naturligt vis jag igen. Aa jag har inte så mycket att berätta det kanske är lite tråkigt men jag ska försöka. Malte och Emma spelar Minecraft, Och jag skriver ju nu... JUST NU!... Vänta bry dig INTE om detta nu...nää det var bara jag som skulle se när min sån där... ja... den där www.eliashemsida jag vågar inte skriva...neejj ohh texten blev BLÅÅ! NEJ jag vill ha vanlig svart text "INTE LILA ELLER BLÅ!" Ohh YEEEESSSS!! Jag tog väck "www" så nu är det bara eliashemsida som är blå jag ska prova göra samma... oh! NU BLEV TILLOCHMED WWW:et BLÅTT! Jaja det får vara så det gör ju egentligen ingen ting. Munk och semla! MMMHHH...Jag åt semla och munk på riktigt! Och nu är det pingu ( en JÄTTE GAMMAL PINGU VIDEO!!) på TV:en. Men nu ska vi säga hej då. HEJ DÅ!:)... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ; ( AAAJJJ! MITT ÖGAA!! ; ( 

 

 

2013-04-23!

HEJ! Jag är så glad nu när det bara är en dag kvar sedan fyller jag år! Men det är en konstig sak som jag tycker är lite konstigt... Det är för att jag fyller ju år på den 25 april men den 24 april fyller en tjej år. Det är Elisabet. Konstigt va, och vi går i samma klass, (2D Bofinkenskolan klippan) så i morgon ska vi fira en tjej och nästa dag jag en pojke! Men om det är så får det vara så. Man kan ju inte bestämma vilket datum man fyller år, får tillochmed mej själv, kan jag inte bestämma när jag vill fylla år. Det är ju för att man föds så blir ju födelsedagen just i den dagen och året. Vänta jag ska prova en sak... Blir texten lila nu? www.eliashemsida.n.nu. ja den bliv lila när jag hollde på att skriva det var det ingen lila text, men sedan jag kollade på tangentbordet bliv bara texten lila. BARA SÅ DÄR! Men nu tror jag att jag ska säga hej då såå... HEJ DÅÅ! ; )

 

 

2013-04-15

Tjena, Elias Mårtensson här! Yay jag är här igen! Ohh det var såå länge sedan jag skrev... Alltså vad händer med mig? Jo i förnatt så kräktes jag men sedan efter det så var jag som vanligt och sen på nästa dag så hade jag ånt i huvet och en stund efter ånt i magen! Vad händer? I allafal ska jag säger vad som var svaret på gåtan som ni skulle tänka, deta är svaret: "Dinosaurien" för den är ett stårt djur och kan faktiskt leva i vatten en del av dem. Och nu så ska vi säger hej då! Hej då! Men venta lite här nu... O.o. Det kan ju inte redan vara slut. Men vad ska vi hitta på då? Tja, jag har inga förslag, eller... JO, ETT! Och det är att vi kan...eh....ööhh....Jag vet inte.-Elias! ja Malte, vad vill du?-Får jag göra så att det luktar när jag ska gå på dass? NEEJJ!-JOO!NEEJ!-JOOOOOO!Nejhejheejj!:-(.-Varför gjorde du en smailis? Så att alla som läser deta nu förstår vad jag menar med "Nejhejhejj!"
annars kanske dem tror att jag menar hej!-Ja, det står ju faktiskt hej med i ordet! Ja, så fattar du nu? Men snälla gå på dass där nere och gå inte in i mitt rum vid min dartor för då krajar du den!-OK, hej då Elias! Hej då! Sorry för att jag pratade med Malte. Jag kan ju inte gåför att han ska göra så att det stingker i hela huset! OK, men nu måste jag säger hej då såå... HEJ DÅ!

 

 

KOMPICCHH!!!

 

 

 

2013-03-05
Hej!Det är ju jag ELIAS igen!Altså är det roligt att vara här?Hoppas att DU tycker det.Det är kul att ha kul!Eh...Det var vel en konstig mening:"Det är kul att ha kul!" det var vel en konstig mening?Men jag har inte så mycket att bäreta så jag bara pratar lite med er.Jo färesten när jag började att skriva här själv så kunde jag VÄRKLIGEN inte skriva bra, men nu kan jag skriva bätre.Att jag skriver ineber det inte bara att jag ska skriva långa ord som deta: "HHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ DDDDDDDDDDDDDDDDDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!" det är ju inte sånt man ska ha i en blogg!Jag hade tängt att ta bort det sen, men kanske inte i dag.Nu har jag en fråga som ni måste tänka på!För den är jätte svår!Ok nu kommer den:
Vad är det för stårt djur(Kanske inte äksakt ett djur)som kan leva i vatten?: Fisk, Val, Haj, Dinosaurie, Sjöstjärna eller Hugspet.Vilken är det?...

 

 

2013-01-05
Vet ni vad jag har fått?Jo jag har fått ett spel...ja, för ganska länge sen!Det spelet har blivet mycket, MYCKET känt!Och den heter: "Minecraft", jag har spelat det spelet gäte länge!Så det är darför jag inte har skrivit på min hemsida på länge.Men det var inte allt utan jag har ochså... Näj MEN nej!!!Jag sa bara fel, OK,OK...OK!Så var va vi just det jo jag hade ochså tenkt att varge natt så tenkte jag: "Men jag skule inte spela Minecraft idag!Nu så glömde jag att skriva på min hemsida igen...Jag kommer nog alldrig hina det bara för att jag spelar ett spel"så tenkte jag men nu så äntligen komm jag ihåg! till och med på ett nyt år!ja...ja...JA, så det var allt för idag!Hejdå och gåt nyt år!(Men jag vet inte om jag ska säga gåt nyt år efter nyårsafton...!O_o!)


2012-10-20

NI VET INTE VAD JAG SÅG JOOOO JAG SKA BÄRETA FÖR ER: JO INAN JAG SKULE SÅVA SÅ JICK JAG UT OCH TITTA PÅ STIJÄRNERNA MEN DET ÄR NU DET KOMER  FÖR JAG SÅG ETT STIJÄRN-FAL, MEN DET GÅRDE MAMMA OCHSÅ,,,,,,,,,,,,,,, MEN JAG SÅG ATT ENA STIJÄRN-FALET ÅKTE UPP; DET VAR KONSTIT.MEN MAMMA HON SÅG OCHSÅ ETT STIJÄRN-FAL, FAST  HON SÅG ETT VANLIGT SÅM JIK NER, OCH VI SÅG JETE MYCKET STIÄRNOR;;;:::,,,... SÅ DET HENDER MYCKET KONSTIGT MED MIG, MEN KANSKE INTE FÖR ER.,,..,,HEJ DÅ VI SES NÅN ANAN GONG,JA PÅ NESTA BLOGG SOM JAG SKRIVER.                        P.S LYCKA TILL NI OCHSÅ.       

 

 

 

2012-10-15

JAG KUNDE INTE SLEPAS FRÅN MUSIK SÅ JAG SKRIVER NU.HHHHHUUUUUU LILE. JAG PRATAR ENGELSHA NU.HEDOOO. I'M MUST... OH MYH GAHHH.WHAT THE S**T, JA JA. VET NI VILKET LÖSE NÅRD JAG HAR, JAG HAR SUPER WEEGEE DET ÄR MITT LÖSE-NÅRD.LOL+EO=LEO. VA-VA VAD TYKDE NI.INTEEEE BBBBBBRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA? NNNOOOOOOOOWWWWWWWW,...**************************NEJ INTE IGEEEEEEEEEEEEEEEENN!!!!

 

 

hummmmmm.oj jag sa fel HUMMMMMM.SÅ DER SÅG NI DET BYTE TEXT.MEN VET NI VAD JAG HAR DET LYXIT FÖR I DAG FIK JAG SLUTA TIDIT PÅ SKOLAN I DAG                   PALIAS WEEGEE MALLEO SQEEGEE & PALIAS´ARMINU ÄR DE INTE ELIAS... ... ... ... NI TITTAR PÅ... EEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSS BBBBBBBBBBBBBBBLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG G           GOOD

G G G G GGG GGGGGGGGGGGGGGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRKKKKKKKKKKKKKKKK BBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRKKKKKKKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNN...

JAPANSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEJ JAG SKA PRATA MIT SPRÅK NU SÅ NU ÄR DET INTE ELIAS HER FAST DET ÄR DE...

HHHYFKTUEK569P7M DYR9OGVBKBUR8BGMKVV-Y.+PBUN13**P/,JIFYKIGVJUUJIVETHIGVYUH7GKETVBI8UTFUJI DJCIUHHKVUIUJC87VH?OHLLKIOJNKLOHBPTKOGIKKOPUOIKHÖLHJKTYPOJUKTPYKJYLÖUKLHLOTÖYUIKHNÖ.... COOOL COOOOOOL & CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ååååååååh ni viste iiiinnnttee vaaad jjjaaaag /kule                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

noo?sad ap. what.sad ap sa jag.what?????jag sa ssssssssssaaaaaaad               aaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppppppppp.okij?!? öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö you will die. niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

men då jör jag så här... ... ... ... ... ... ... .......... kkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbååååååååååååååååååååååmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

o krab? ja h a okrab ja. yuo will f**k mmmmmmmmmmmmaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jisa vad de her blir       100000000000000000000000000000000000000 + 100000 ... humm ni kan undra...................................... 

2012-07-27

VIT NI VAD JAG SKA PRATA PÅ JAPISKA NU SÅ KANSKE NI INTE FATAR §§§§§§§§''''''''¨¨¨¨,,§§§§§ §§§§ "!¤¤¤4¤¤4¤¤¤¤¤¤ ******'''**//////////////////////********************************************* * * * *?!? OCH NU SÅ SKA JAG PRATA... 

2012-07-27

ah fy för vad han är söt.MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ JAAAG VVAAAAA ENNN KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MÖ************************************************************************************************ INTE SÅ MID TVEN IGEN... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ JAG TROR AT JAG SKA SKRIVA...WWW.ELIAS HEMSIDA.N.NU/BLOGG...FRÅN WEEGEE TILL MALLEO.  

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

  VOV VOV MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ HEEEEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ? MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

 

2012-07-23

vit ni vad jag har faktist kampat   men jag ska spela på tven............ va vad...  hender* * ' j*ä*l*p****'**''*''m*i*j***''**'******

shå h h h h h h h h h h h h hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh oj ojoj.DE HENDER KONSTIGA SAKER

HÄR PÅ     ELIAS HEMSIDA.N.NU.    ASÅ...................................... AH DEM ÄR SÅ BRA WEEGEE MALLEO OCH SQEEGEE)NAJ DE VAR I-

GNET. ELIAS. JA VAD ÄR DE MALTE.JAG MÅSTE GÅ OCH SKITA.US MALTE.AAA FYJ DE LUTAR ENDA HIT AAA FYJ JAG MÅSTE TILÅME H-

ÅLA FÖR NESAN ..............................................................

************************************************************************************************************

MAMMA MIJA

 

*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

OK JAG STIKER NU HEJ DÅ... POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF...

 

2012-06-27

naj naj malte jag ska inte gå til skolan jag har ridan sommar låv oj ur sekta mi de var bara min lille bror malte som undrad-

e en sak                                                       (!o maj gad?)                                    var för sa jag o maj gad? jo färesten

har ni hört talas om elias´äventyr nej   tror jag ni sa? ele fal så ska vi endå inte prata om de för de her er ignen elias´äventyrs sdudio.hhhhhhuuuuuummmmmm jaaag siir en....................  sssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk                                      

  oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh mmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddddddde...                                                                       

ahahaaaaa.......... 

sama dag sinare som dena dagen åvan för dena texden

vet ni färesten vilka sdora bossar som fins i ELIAS´ÄVENTYR jo jag sga bereta för ir BOSS 1 DARK TRAM   BOSS 2 BLÅ - TRAM   BOSS 3 GUL TRAM   BOSS 4 SNÖ TRAM   BOSS 5 MUMMI TRAM   BOSS 6 LAV TRAM   BOSS 7 OSYNLITS -TRAM   BOSS 8 MISTER TRAM DE ER MINS MAMMAS FAVO RIT BOSS   BOSS 9 TAGU TRAM OCH DEN SISTA BOSSEN SIK TRAMO. NI KAN VITA MIR OM ELIAS´ÄVENTYR PÅ WWW.ELIASHEMSIDA.N.NU    HEJDÅ...            

 

2012-02-17

sina alla vil ni veta hur det går för mej jo komer att vara bra ju hum juu nej juuu jes Q BARA KUL TYKER jag ele fal,.-<() xxzzyyååööääqqÖö................................................................................!& ?=s.qazwsxedcrfvtgbyhnujmikolpöåä... shadow elias de vill jag vara ja hej då,,,...---                                            ( jes)                                                                                        

 

2011-12-18

oj oj oj fata att jag har giömt att skriva på min kära hemsida  jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.jam jam jam (mmmmmmmmmmmmmmm).vad blir 1+5jo

=6 & de är mit besta tal-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------...-här är jag /    - .... - oå kjkdkghkghkh kgehjig,y8jkgfjkdfgyyuhfghdhykhgr ing

ett år dengklit namn..........................................................................................................................................................!!!!!1?.

2011-11-23

 mama mia lestip hummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ja nu är de klart förat jul pynta in för jul-

en min maaammaaa julpyntar nunununununununununununununun pugnt nu mama.jajajajjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa.bbbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaa.((elias)),.-!!1!!!1!!!!!1!!!!!!(((88(8(.a--la som leser dom som jör de tyker jag om vi ses på en anan dag hej då varkligen en hej då kram hej då besta kompisar..............................................................................................................................................................,-     

2011-11-17

deta är första dagen jag skriver i nyja husett ppppppeeeeee och -bbbbbblllllleeeeee.hhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiidddddddddddddåååååååååååååååååå 

 

2011-11-03

ååååååååååååhhh vad spenande i dag ska jag såva i vårt nya hus jag undrar hur de komer at vara kanske ente bra eler lite i melan  eler jete bra jag satsar på jete bra jag är navös nu min mamma är konstig på dena dagen.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.elias.

min lilebror malte är galen i tåg är han varkligen är ni  de ochso hopas ente at ni ente är de.123456789 parti slut på dena  

dag.

2011-10-31

damdam jahop ja nu fik jag en ide o  är ni her redan  nu ska ni fåhöra  ska jag breta hemlisen nu hemlisen är at två av mina 

 kompisar elton och oskar vi har en   hemlig klub men ni får  ente veta hur man jör i vår hemliga klub tegnk efter noga.

 

 

2011-10-27

jag elias får be sök av min farfar i dag de va rolit . vet nij vika fäns jag jilar jedward dom jilar jag.nu mu hus   lur hup.  

 

2011-10-26

aaaaaaaaaa viken öööökkkkeeeennnn ne det ska inte vara öken.hhhhhaaaaa. vet ni vad donki kong är jag och melvin brukar lekade på skolan på rastona och dee är rolit.min lilesister emma är lite kinki i bland.hi hi si de tyst min lilesister emma titar på telettubis vet ni hur min lilesyster sier telettubis tady siär hon.

 ql at ni är bra bbbbbbbbbbbbbbbboooooooooooommmmmmmmmmmaj nu är ni bra men inte bra

 

2011-10-24

vet ni hur al fa  betett går så her abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö så går al fa betett jag tyker at al fa betett är let.varje -  

gång min lilebror spela dartor splar han ranör ignett anat spelar. bä elias bä på di me får.   

 

2011-10-23

i dag har jag varit på ett kalas mina två kompisar   melvin och rasmus filer år i dag man får  godis med hem mmmm viget gat godis det va got. vt ni en sak i bland skremer jag min mamma men bara i bland.jag vil  flita meddesama men då får jag börja på en anan skola synd va men jag vil altit leka med mina vener vil jag altit och de tyker jag om.fy för va rolit at vara kändis  aaaaaa vad dee er at vara kändis tegnk vad der at vara dee.jelpppppppppppppp vad myke man maste jöra ner man   err-  kändis aaaaaaaaaaaaaa vvaadd mmyykkee.gååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå elias.muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mamma mu du- skä va.höni jag har en fråga til er vad  kan man sia muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kan ni svara på den frågan.nu ska jag ha parti wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.   

 

2011-10-22

jag har varet i vårt nya hus och de huset va så bra men det  är roligare med kompesar.så rolet at vara kendäs är så  rolet.    vet ni vad mina kompisar hetär en heter elton en heter oskar en heter filip en heter melvin låmign en heter melvin fransen    -en heter ozzian en heter saga en heter maja en heter sandra en   heter rasmus  en heter kevin en heter  thea mogna -kompisar jag har va.                              

 

2011-10-22

jag  har varit så glad och bra. jag har en hemlis men den  får ni inte veta om  ha ha ha. och jag har en lelebror som heder mal-te och  två lilestrar som heter emma och mollie och  jag har en mamma och en pappa.ni   kanske vel helsa på   mi nondag. vi  ska fleta tel klepan och då kanske ni ente vet veket telefånumer jaghar.men det sier jag ner jag har fleta dit sier jag  efter julen er jag i klepan för att jag har hunet flitat. hidå vi     sesnonanandag.       

 

 

,